לא מצליחה להיפטר מתולעי מעיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/09/2013 | 15:29 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 28. כבר תקופה ארוכה אני מנסה להיפטר מתולעי מעיים, אך ללא הצלחה. הייתי אצל המומחים, לקחתי את כל התרופות האפשריות.. ניסיתי צמחי מרפא אך שום דבר לא עזר לי! אני ממש מייואשת.. האם יש אופציה לעשות ניקוי פנימי של מעיים או כל דבר אחר? מה עלי לעשות? תודה

08/09/2013 | 13:53 | מאת: מישהי

כדי להיפטר מתולעי מעיים, נסי למרוח כל ערב פני השינה ווזלין או משחה בייבי פסטה באיזור פי הטבעת. התולעים מטילות לפנות בוקר את הביצים בפי הטבעת, ואם הם ירגישו את הווזלין או המשחה הם יפסיקו להטיל ביצים, ותוך תקופה קצרה יעלמו לגמרי.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול