אומגה 3 הריון וקרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/09/2013 | 14:48 | מאת: אביבה

בסד שלום רציתי לשאול 1.מה הבעיה עם קרישיות יתר בקרוהן? 2. מה הבעיה בזמו הריון? 3. איזה אומגה 3 כדאי לקחת זאת שיש בה חומר גבוה יותר למדללי דם או זו שיש בה חומר פחות עם מדללי דם בזמן הריון? אודה על תשובתכם שנה טובה ומבורכת

1.מה הבעיה עם קרישיות יתר בקרוהן? -- לעתים לחולי קרוה'ן יש נוגדן בשם APLA שמגביר קרישיות 2. מה הבעיה בזמו הריון? -- קרישיות יתר גורמת לקרישיות בשליה ולהפלות... לא מדובר בתופעה שכיחה ואספירין בד"כ עוזר 3. איזה אומגה 3 כדאי לקחת -- מי אמר לך שיש איזשהי תועלת בטיפול באומגה 3? זאת שיש בה חומר גבוה יותר למדללי דם או זו שיש בה חומר פחות עם מדללי דם בזמן הריון? -- אין כל הוכחה שאומגה 3 מועיל באיזשהי מחלה כולל מחלת קרוה'ן. לנשים בהריון מומלץ להימנע מחשיפה לכימיקליים למיניהם. אודה על תשובתכם שנה טובה ומבורכת -- שנה טובה וגמר חתימה טובה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול