עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

31/08/2013 | 17:48 | מאת: סובלת מאוד

אני סובלת ממעי רגיז כבר המון זמן, כאבי בטן כל יום כל היום, שלשולים מדי פעם, עכשיו כבר שבוע ברצף, עוויתות, עייפות, סחרחורות, עשיתי בדיקות, ניסיתי טיפולים רבים- הומאופתיה, דיקור, תרופות, תזונה, טיפול פסיכולוגי, וכו'... שום דבר לא עוזר ונמאס לי ללכת כל פעם למטפל חדש ולספר הכל שוב מהתחלה. מהי ההמלצה הכי טובה למישהו שאני יכולה לפנות אליו שיעזור לי להקיף את כל האפשרויות? את כל הניסיונות והבדיקות ומה שצריך ? כי אני יודעת שזה יכול להימשך בלי סוף ואין לי כוח יותר לטירטורים האלה ושום דבר לא עוזר וכבר אין לי חיים עם הדבר הזה. יש מישהו מומלץ שמתמחה בתחום או איזה מכון ספציפי שיכול לרכז הכל ולעקוב איתי ביחד אחרי מה שקורה מכל הכיוונים?.... תודה מראש....

יש מרפאות ייעודיות למעי עצבני בכל מכון גסטרו גדול בבתי חולים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול