פרוביוטיקה ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/08/2013 | 10:15 | מאת: אנה

שלום רב רשמו לי אנטיביוטיקה בעקבות דלקת בדרכי השתן לחמישה ימים. בפעם השישית מתחילת השנה. ובכל פעם , אנטיביוטיקה גורמת לי לשלשולים ורגישות לזיהומי מעיים. כדי לנסות למנוע זאת אני רוצה לקחת כמות מוגברת של פרוביוטיקה, כמות כפולה מהכמות המומלצת. שאלתי היא האם ישנו נזק במינונים גבוהים של פרוביוטיקה ? והאם בכלל זה יכול לעזור במניעת השילשולים ? סליחה על השאלה שאולי קצת טיפשית :) פשוט איני יודעת כבר מה לעשות.... תודה מראש!

את יכולה לקחת מנה כפולה של פרוביוטיקה אין בכך נזק. זה יכול לעזור למניעת שילשולים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול