כאבי בטן עזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/08/2013 | 02:15 | מאת: ורד

בתי בת ה-10 סובלת מספר חודשים מכאבי בטן עזים הנמשכים בין דקות לשעות.ויכולים להופיע ברצף יום אחר יום, או בהפסקות. היא מתלוננת לעיתים על התכווצויות לעיתים כעל גזים מנסה לשבת ולהתפנות אך לא תמיד יש לה יציאה. אנו עורכים בדיקות אך כל התוצאות תקינות. תחילה שללנו רגישות ללקטוז (אך גם כשאינה אוכלת כאבי הבטן מופיעים וגם לאחר ארוחה בשרית)-בתי נמנעה במשך שבועיים מאכילת מוצרי חלב. לאחר שהבנו שלא זאת הבעיה ערכנו לה בדיקות דם, רגישות לצליאק, בדיקת שתן וצואה כל הבדיקות תקינות . הרופא נתן לנו לערוך אולטרה סאונד של הבטן. ברצוני לדעת (במידה ובדיקה תהיה תקינה), האם ישנן בדיקות נוספות שאפשר לערוך ?, אם הבדיקות שערכנו יצאו תקינות האם יש טעם ללכת לגסטרולוג? מה יכולות להיות הסיבות? ןמה עוד אפשר לעשות? בתי כואבת ואני " אובדת עצות" חסרת אונים ומיואשת. אודה לכם על תשובתכם. בברכה ורד.

28/08/2013 | 19:05 | מאת: רחל גינגולד בלפר

יש טעם ללכת לגסטרואנטרולוג שירכז את הכל. כמו כן ניסיון טיפולי בהפסקת מוצרי חלב רק שבועיים לא מספיק

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול