התכוצות משמאל לטבור

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

26/08/2013 | 13:46 | מאת: דצור

בן 59 סובל מדלקת בוושט ובתריסריון. לאחר שעברתי גסטרוסקופיה מטופל באומפרדקס 20 מ"ג כ 3חדשים. הקיבה מאפשרת אכילה מוגבלת מאד וכשהיא מלאה מתחילה התכווצות משמאל לטבור בעלת עצמה שבעצם מסמנת לי להפסיק לאכול -כי אחרת ילחץ עוד יותר - ההתכווצות מתגברת לעיתים דווקא לאחר היציאה. האם זה המעיים או האם זאת הקיבה - מדוע אין הקלה בהתכווצות לאחר היציאה?

לר ברור מדוע הקיבה שלך מתמלאת מהר. ההתכווצות גם אינה ברורה. יש עוד בדיקות שניתן לעשות לבירור. תגיע בצורה מסודרת למרפאה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול