פרוקטיטיס וחיסוני פוליו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

20/08/2013 | 19:28 | מאת: דנדונה

בת 35 סובלת מפרוקטיטיס בינוני. נוטלת כל ערב נר רפאסל דרך הישבן הישבן נר אחד בכל ערב. עם הטיפול אני מרגישה מעולה. בני זקוק לחיסון פוליו חי מוחלש דרך הפה. קראתי באינטרנט שמטופלים ברפסאל נחשבים מדוכאי חיסון ולכן אסור לחסן את בני הבית. האם זה נכון גם לגבי נרות או רק לגבי תרופת רפאסל הניטלת דרך הפה? האם לחסן את בני?

קראתי באינטרנט שמטופלים ברפסאל נחשבים מדוכאי חיסון ולכן אסור לחסן את בני הבית. -- זה לא נכון - רפאסל היא לא תרופה שמדכאת מערכת חיסונית - לא בכדורים, לא בנרות, ולא בחוקנים. אין כל מניעה לחיסון ילדים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול