צליאק ואנמיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/08/2013 | 20:21 | מאת: זיוה

שלום רב ביתי בת 26 לוקה בצליאק והרופא אמר שהיא צריכה לבלוע ברזל עקב אנמיה הברזל שמאצאנו ללא גלוטן היה עדין של סולגר אך אינו מתאים כי היא צריכה 160 מג ביום האם יש כדור כזה שאינו מכיל גלוטן? תודה

19/08/2013 | 10:09 | מאת: solgar

זיוה שלום רב, ברזל עדין מבית סולגאר במינון 25 מ"ג צורת הברזל הינה ביסגליסינאט. הוא אינו תלוי ברמת חומציות הקיבה ונספג ביעילות רבה (פי ארבעה מברזל סולפאט הנפוץ). הוא אינו מכיל גלוטן ויכול להיות תחליף יעיל עבור בתך הסובלת מצליאק ואנמיה. כמו כן ברזל עדין אינו גורם לתופעות לוואי האופייניות למוצרי ברזל רגילים, ובהן: כאבי בטן, גירוי בקיבה, בחילות, עצירות, שלשולים וכיוצא באלה. תחילה הייתי ממליצה להתחיל עם 2 כמוסות ליום, לאחר הארוחות. בברכת בריאות שלמה, אביבית צפריר. נטורופתית צוות סולגאר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול