כאבי בטן וחולשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/08/2013 | 12:57 | מאת: נטלי

שלום אני בת 29 בחורה בריאה שלא לוקחת כדורים באופן קבוע בחודשיים האחרונים אני סובלת מכאבי בטן חולשה ובחילות אני אוכלת ולאחר מכן מרגישה שריפה בבטן ותחושת רעב באופן קבוע ( גם לאחר ארוחה מלאה ) הייתי מספר פעמים בבית חולים עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות , צילומים ואולטרסאונד בטן שיצא תקין ובכל מקום אומרים שהכל תקין. הופנתי לבדיקת נשיפה כדי לבדוק האם מדובר בחיידק בקיבה אבל לא הצלחתי לשתות את החומר אנא עזרתכם מה ניתן לעשות בנושא. תודה מראש

18/08/2013 | 15:04 | מאת: נטלי

בבקשה תענו לי זה דחוף ואני די עובדת עצות אני פשוט לא מתפקדת כל היום אני במיטה חלשה ועם תחושת רעב

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול