אכילת בצקים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/08/2013 | 23:01 | מאת: טל

שלום אני בתקופה האחרונה מרגישה צורך לאכול כל הזמן והרוב זה בצקים גם כשלא רעבה אני אוכלת. אין לי יציאות סדירות אני יכולה להיות שבועיים בלי יציאה . היום הגעתי למצב שלא מרגישה טוב כבר מהאוכל והקאתי מלא . כאבי ראש חזקים ומצבי רוח נלווים למצב. אני גם לא עושה בכלל ספורט לא יודעת מה קורה לי בגוף הייתי רזה וחטובה פעם היום אני רק מעלה במשקל מה קורה לי ? מזה יכול להיות

לא ציינת בת כמה את? חשוב מאוד. בכל מקרה יש לברר האם אין סוכרת חדשה. תפקודי בלוטת תריס? מצב נפשי? מתח וכו'. אנא פני לרופא משפחה לבירור ראשוני ואם הכל תקין והעלייה תימשך לפנות לדיאטנית. בהצלחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול