תחושת שריפה בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/08/2013 | 08:45 | מאת: יעל

שלום, אני בת 28 ובריאה בד"כ. לקחתי כדורי זובירקס לאחר שחליתי בהרפס זוזסטר, והכדורים השפיעו לי מאוד על העיכול וההרגשה הכללית לרעה. אני כבר חודשיים אחרי והתחיל לי מין כאב של שריפה בצד ימין בבטן התחתונה מעט מעל המפשעה שבא והולך, והיום גם התפשט לבטן העליונה באותו הצד. מה אתה מציע לי לעשות? תודה

12/08/2013 | 09:09 | מאת: יעל

בנוסף ברצוני לשאול האם ייתכן כי יש קשר לפעילות גופנית? אני מורה לפילאטיס וחשבתי שאולי ביצעתי מתיחה כלשהיא בשרירי הבטן....תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול