בעיות בקיבה ו וויסקי..

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/08/2013 | 18:59 | מאת: שמעון

שלום ד"ר.. אני בן 33, סובל מזה שנים (כולל עבר של איזופגיטיס וטיפול ממושך בלוסק) מקיבה בעייתית (או שמא מעי רגיז?) בליווי תחושת מועקה, כאילו האוכל ממאן להתעכל כראוי או שלוקח לזה זמן, גזים לרוב ועוד תחושות לא נעימות.. לאחרונה גיליתי שכוס פעוטה של וויסקי(לחיים!), פשוט עושה פלאים - מקילה ומזרזת עיכול ומשרה על האזור תחושת רוגע. אינני מעוניין להפוך את זה לתרופה בתדירות שימוש גבוהה.. מה פשר העניין? יש תחליפים טובים? תודה רבה! :)

עכשיו ברצינות, שמע שמעון, תיזהר עם זה... אלכוהול אינו תרופה - שימוש תדיר עלול לסבך אותך בצרות

11/08/2013 | 14:29 | מאת: שמעון

בהחלט ראוי להמנע, מה גם שאני יורד על האוסף הדליל של אבי... :) אבל באמת רציתי לדעת, האם יש מאחורי הדבר הזה? האם תוכל להמליץ לי על משהו אחר? תחושות האי נוחות מלוות אותי זמן רב אחרי הארוחה (לעיתים שעות) ואפילו מים אינני מסוגל לשתות..

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול