כאבים בבטן העליונה כבר יותר מחצי שנה(בבקשה תענו)

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/08/2013 | 07:20 | מאת: אסף

שלום שמי אסף אני בן 18 ולפני כחצי שנה אולי קצת יותר התחלתי לסבול מכאבי בטן חזקים המלווים בהקאות והתפתלויות במיטה עד כדי כך שלא הצלחתי לישון.. הלכתי כמובן לרופא וניסינו לאבחן את הבעיה שלב אחר שלב אך זה נעלם לתקופה קצרה וחזר שוב כבר פעמיים.. בהתחלה סבלתי מזה ברמה שהייתי צריך ללכת לביקור רופא באמצע הלילה וגם ביום שישי בלילה (למרות שאני שומר) ונתנו לי נר בהתחלה וכמה כדורים של קלבטן.. לאחר תקופה מסויימת איבחנו לי אם אולי אני סובל מהליקובקטר פילורי או פרזיטים..ויצא שלילי.. אז פניתי לגסטרולוג שיראה אולי יש צורך באנדוסקופיה והוא רק נתן לי כדורים (אומפרדקס) נגד צרבות וכאבי בטן לקחת פעמיים ביום+תפריט מסויים מה לאכול ומה לא..ולטענתו זה היה צריך לעבור מיד אחרי ההפסקה עם הכדורים כיום עבר כשבועיים מאז הפסקתי את הכדורים..ובכל התקופה הזו סבלתי פה ושם מכאבי בטן לאחר אכילה/יקיצה עם כאבי בטן בבוקר למרות שלא אכלתי משהו כבד או חלבי או מוגז בלילה שלפני אשמח אם תנסו לתת לי אבחנה כלשהי או כיוון מה לעשות עם זה כי אני כבר די מתחרפן תודה רבה רבה אסף.

09/08/2013 | 13:31 | מאת: מיכל

זה רגשי. תפנה לרפואה משלימה - דיקור, שיאצו, ביו פידבק, דמיון מודרך. את כל הכסף שתבזבז על רופאים שיפחדו לספר לך שזה רגשי, עדיף שתשקיע בלהרגיע את עצמך. מניסיון של שנים - רק זה עבד. היום אני במצב של התקף אחד לשנה. בלי קשר תאכל בריא - בלי לחם לבן, אוכל שמן, חריף, מתובל. זה בשביל הבריאות.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול