אסון הפרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/08/2013 | 21:41 | מאת: מיטל

לקחתי למשך חודש שלם בכל יום בבוקר כמוסה של פרוביוטיקה של סולגאר שנקראת "מולטי ביליון דופילוס מתקדמת" שמכילה 5 מיליארד חיידקים - וזה גרם לי לנזק עצום!!! הפרוביוטיקה ניפחה לי את הבטן כמו בלון. הבטן שלי עכשיו תפוחה מאוד כמו שלא הייתה לי בחיים. היקף הבטן שלי הגיע ל-150 ס"מ!!! מדוע החיידקים שבפרוביוטיקה ניפחו לי את הבטן? הכמוסה מכילה ארבעה זנים של חיידקים : 1) ל.אסידופילוס, 2) ב.לקטיס, 3) ל.פאראקסי 4) ול.רמנוסוס (LGG), במינון של חמישה מיליארד חיידקים פעילים. איזה חיידק מבין ה-4 גרם לי לנפיחות בבטן? האם נגרם לי נזק בלתי הפיך? האם החיידקים הרסו לי את הבטן? איך אפשר להוריד את הנפיחות בבטן שגרמו לי החיידקים?

חיידקי הפרוביוטיקה בדכ מפחיתים את הנפיחות והגזים ומה שתארת מוזר. תפסיקי פרוביוטיקה וקחי כדורי פחם

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול