תוצאות גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/08/2013 | 17:24 | מאת: ריקי

שלום לרופא/'ם ביצעתי בדיקת גסטרסקופיה, והתוצאות הן: ושט תקין, מעבר וזט קיבה תקין, קיים בקע סרעפתי קטן קיבה כולל הסתכלות הפוכה- אודם באנטרום ללא ארוזיות. (נלקחה ביופסיה). בגוף הקיבה פוליפים קטנים עד 3 מ"מ במראה שפיר של FUNDIC GLAND (נלקחה ביופסיה מאחת מהם). המסקנות: בקע סרעפתי קטן. גסטריטיס קל. פוליפים מרובים שפירים בגוף הקיבה. שאלתי, האם יש מקום לדאגה בקשר לפוליפים ? תודה רבה.

04/08/2013 | 17:53 | מאת: ריקי

תגרום לנסיגה בהיווצרות הפוליפים או לחלופין תעצור את המשך התפתחותם ?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול