בעיות בקיבה ובמעיים.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/08/2013 | 10:45 | מאת: נמרוד

שלום רב אני בן 19 , סובל מבעיות מעיים וקיבה כבר למעלה מעשו, מאז שאני זוכר את עצמי האמת.. בהתחלה , כשהייתי קטן יותר כבן 8-9 סבלתי מששלשולים עזים ולא מצאו פיתרון , לאחר מכן בגיל 11 עשיתי בדיקה ונמצא לי את החיידק הליקובקטר פילורי , לקחתי טיפול משולש והוא עבר.. לאחר שנה חזר שוב, ושוב הטיפול המשולש. בגיל 14 חזר לי בפעם השלישית , הרופאה נתנה לי טיפול חזק יותר ובגיל 16 חזר לי בפעם הרביעית ורופאה אמרה שזה נדיר ביותר כי הוא אמור לחזור פעם אחת או פעמיים לכל היותר.. (כמובן שבכל פעם שחזר לקחתי כמות גדולה יותר של כדורים, והטיפול היה מסיבי יותר) מאז גיל 16 הוא עבר ולא חזר על פי הבדיקות אבל אני ממשיך לשלשל באופן כרוני, מידי פעם אף יש גם ריר ודם בצואה, אומנם לא כמות גדולה אבל יש. כיום אני מגוייס לצבא , פרופיל 45 על הבעיות במעיים אך זה לא בדיוק עוזר לי, אני נלחם עם עצמי כל יום שלא 'יברח' לי במכנסיים בדרכי לבסיס או בדרכי חזרה מהבסיס כשאני באוטובוס, נתנו לי תפקיד בצבא שלא בדיוק מתאים לבעיותיי הרפואיות ורציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לקבל המלצה לצבא ממישהו תודה ויום טוב

04/08/2013 | 15:36 | מאת: נמרוד

כמובן שכל פתרון לבעיה יתקבל בשמחה ..! חשוב רק לציין שטופלתי בעזרת Modal / Kolotal שניהם לא סיפקו פיתרון לבעיה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול