גזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/08/2013 | 10:10 | מאת: אבי

קרה לי שבעת נסיון למנוע התעטשות ברח לי פלוץ האם זה בעייה בסוגרי פי הטבעת אם כן מה הטיפול ולאיזה רופא לפנות ואם לא ממה יכולה לנבוע הבעייה ועוד שאלה אני רציתי לדעת ממה יכול להיות מעין ריר בפי הטבעת אם זה קשור אני מאובחן אצל רופא המשפחה כאחד עם מעי רגיז האם הריר נובע מזה ואם לא מאיזה דברים הוא כן יכול לנבוע ואם יש סיבה לבדיקה אני בן 22 תודה רבה

אם ברח פלוץ בזמן אימוץ שרירי בטן זו בעיה? הגזמת !!! ריר בצואה זה אחד הסימנים של מעי רגיז

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול