עצירות בת שבוע

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

01/08/2013 | 19:55 | מאת: יובל

שלום רב, אני סובל מעצירות כבר למעלה משבוע. הבטן מנופחת. בד"כ , לפני השבוע האחרון, יש לי יציאה לפחות פעם ביום אבל השבוע האחרון פשוט לא היו יציאות (יש המון גזים לא נעימים). אני משתמש בנורמלקס אבל זה לא עוזר. נאצלתי להשתמש פעמיים בפתילית גליצרין מה שעזר לי לצאת באופן משמעותי. השאלה היא, כמה זמן בד"כ אורכת עצירות ובחלוף כמה זמן צריך ללכת לבדיקת רופא? יובל

אין לי דרך ליצפות כמה זמן תימשך העצירות - בינתיים יש להקפיד לשתות מהבוקר הרבה מיים , להרבות בסיבים תזונתיים ושצ=מן זית ואם נמשך מעל לחודש - חודשיים גש לרופא המטפל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול