מעי רגיז, אלרגיות ועייפות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/07/2013 | 22:13 | מאת: מתן

שלום רב. אני בן 17, וכבר כחצי שנה סובל מכאבי בטן לאחר ארוחות, בחילות, שינויים ביציאות ועוד (יפורט בהמשך). לאחר כחודש שאני סובל מזה, החלו להופיע סימנים נוספים, ביניהם עייפות (שלא עוברת לאחר שינה, עייפות תמידית, ניתן לראות סימנים על יד העיניים) ואלרגיה (עיניים שורפות, נזלת והתעטשויות). יש לציין כי העייפות והלארגיה התחילו בחומרה קלה, ועם הזמן התגברו עד כדי כך שהתקשתי לתפקד. כיצד זה פגע לי בתפקוד? עזבתי חוג אופניים (השרירים לא עמדו במאמץ והרגישו חלשים) ובגלל שקשה לי לקום בבוקר עקב העייפות ללימודים, החלתי להבריז ולהגיע כמה שעות מאוחר יותר בכל יום. הבדיקות שבוצעו: *צואה (נמצא פרזיט, חוסל באמצעות אנטיביוטיקה). *נבדקה בלוטת התריס (TSH ו-T4 שהופיעו בטווח הנורמה). * המטולוגיה וביוכימיה שיצאו תקינות. * בדיקה שיציאה תקינה אצל קרדיולוג. רופאי המשפחה לא יודעים מה להגיד לי, פשוט מביך. אשמח אם תוכל לתת את דעתך על המקרה, ואם אתה מכיר מקום שכדאי להבדק בו, אשמח לשמוע.

30/07/2013 | 22:15 | מאת: מתן

שכחתי לציין, בוצעה בדיקה למציאת החיידק פלורי (משהו כזה). שלילי.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול