בחילות .

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/07/2013 | 16:41 | מאת: אלי

שלום רב.בזמן האחרון אני סובל מבחילות,עליית מיצי קיבה לגרון,עיניים שורפות וכאב מאחוריהם,האם זו יכולה להיות בעיה בקיבה ובדרכי העיכול?אציין שלאימי יש רפלוקס ומטופלת בכדורים,המצב הזה ממש לא נעים והורס את שיגרת החיים שלי.נ.ב היה לי לפני שנים רבות הליקובטר שטופל באנטיביוטיקה,האם התופעות קשורות לחיידק הנ"ל?

לא קשור לחיידק אבל יתכן וזה קשור לרפלוקס חומצי - ממליצה ניסיון טיפול באומפרדקס ולקבוע תור לגסטרואנטרולוג

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול