חיידק ההליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/07/2013 | 15:36 | מאת: טיאנה

האם בדיקת דם כללית מגלה נוכחות נוגדי ההליקובקטר? או שצריך בדיקה ספציפית? האם נוכחות ההליקובקטר בקיבה גורם להרגשת גוף תקוע בגרון כל הזמן (באותו המקום ולא זז למשך חודשיים או יותר)? תודה :)

התלונות לא קשורות לחיידק גילוי החיידק נעשה עי תבחין נשיפה פשוט

30/07/2013 | 21:07 | מאת: טיאנה

איני יכולה לעשות בדיקת נשיפה או גסטרוסקופ כי טרם סיימתי חודש של לקיחת אנטיביוטיקה לקחתי קודם מוקסוווית ואחרי כך אוגמנטין למשך שבועיים בגלל הגוש שבגרון! ועדיין לוקחת אומפרה בגלל הצרבת וכאב הבטן והבחילות, עשיתי בדיקת דם כללית אבל אין משהו מיוחד בבדיקה..עוד פעם משום שאיני יכולה לעשות גסטרוסקופ או בדיקת נשיפה האם בדיקת דם כללית מראה חיידק ההליקובקטר? תודה רבה :)

31/07/2013 | 09:22 | מאת: מיכל

שלום לך אני לא רופאה אבל לי נתגלה החיידק בבדיקות דם.

ולאו דווקא על זיהום בחיידק עכשווי ולכן ההמלצה הנכונה היא תבחין נשיפה או גסטרוסקופיה אז בבקשה לא להטעות את הקוראים!

31/07/2013 | 21:27 | מאת: טיאנה

שלום מיכל :) האם עשית בדיקת דם כללית או שהרופא חשד בנוכחות החיידק וביצע בדיקת דם ספציפית לחיידק?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול