פצע בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

29/07/2013 | 13:29 | מאת: עומר

שלום ד"ר . שמי עומר , אני בן 33 בריא בד"כ, קצת אחרי צבא טופלתי ע"י פרופסור מקסים שלצערי הרב לדעתי נפטר לפני כשנה שמו יעקב רטן. הובחנתי אצלו עם פצע שלטענתו או אולי זכרוני מטעה אותי הוגדר ככרוני. קיבלתי שימוש בקונטרלוק ומוטיליום. עד היום לצערי כשאני מרגיש רע אני לוקח אותם .האם מותר להשתמש זמן רב בתרופות אלו? האם פצע יכול להיות בכלל כרוני ? המון תודה !

ניתן להשתמש במוטיליום ובקונטרולוק לאורך זמן אם זה עוזר לך. יש לקחת בחשבון שאחרי שימוש ממושך של שנים רבות בקונטרולוק יכולה להיות פגיעה בצפיפות העצם. הייתי ממליצה לבוא למרפאה בצורה מסודרת כי לא הבנתי על איזה פצע מדובר. האם זה כיב שהיה, ואולי עבר ולא צריך טיפול וכו'..

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול