צואה בקולון ימני

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

29/07/2013 | 05:04 | מאת: ליאור

שלום, מצאו לי ריבוי צואה בקולון ימני. ממה יכול לנבוע???? ןכיצד מטפלים? תודה רבה.

זה היה כנראה בבדיקת קולונוסקופיה. זה אומר שלא היית מספיק נקי בבדיקה ובצד הימני ראו יותר צואה. אין לזה שום חשיבות.

31/07/2013 | 04:26 | מאת: ליאור

שלום, תודה על התגובה.. אני מתלוננת מזה כשלושה חודשים על כאבי בטן.. עשו לי צילום רנטגן ושם נמצא ריבוי צואה בקולון ימני וגזים. (2 צילומים בהפרש של שבוע, כאשר אני מטופלת בנתיים באבילאק).. בשני הצילומים זוהי התוצאה. עכשיו הפנו אותי לרופא גסטרו על מנת לברר מהי הבעיה..

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול