לא עשיתי את צרכיי כבר שבוע

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/07/2013 | 14:14 | מאת: ספיר

שלום לפני שבוע ביום שבת היו לי כאבי בטן נוראיים והיו לי שלשולים שלשלתי הרבה, ואחרי שזה עבר לי מיום שבת בערב ועד היום לא עשיתי צואה, אני לא מרגישה שיש לי אפילו כשאני מנסה להתאמץ. זה קשור לזה שהיה לי שלשולים? מה אני יכולה לעשות? ניסיתי לשתות הרבה מים, חלב, אבל כלום לא עוזר אני פשוט לא מרגישה שיש לי וזה מדאיג אותי

26/07/2013 | 00:22 | מאת: יעל

עד שהרופא יענה - גם לי היו תקופות של עצירויות ממושכות, עשיתי בדיקות צואה פעמיים והן חזרו תקינות. אח"כ ניסיתי לאכול שזיפים מיובשים באופן קבוע וזה לא כ"כ עזר... בסופו של דבר התחלתי לקחת תוספים טבעיים שעוזרים לעיכול (נוסחת אסידופילוס מתקדמת של סולגאר) ומאז זה לא קרה לי שוב. תרגישי טוב.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול