כאבים עזים ומתמשכים בבטן ימין עליונה עם בחילות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/07/2013 | 14:13 | מאת: מיכל

שלום. כבר תקופה שאני סובלת מכאבים בבטן ימין העליונה. לאחרונה הכאבים הפכו להיות חזקים מאוד ברמה של הפרעה בתפקוד התקני, וכעת הם מלווים בבחילות קשות, אשר אף מעירות אותי לעתים משנתי ומתמתנות באכילה. רופאת משפחה הפנתה אותי לגסטרואנטרולוג, אך התור נקבע רק לעוד חודש וחצי. בינתיים הכאבים מתגברים, ולאחראולטראסאונד שיצא תקין איני יודעת מה לעשות. אשמח לעזרה האם המצב דורש התערבות מהירה יותר. תודה רבה

עלייך לחזור לרופא המשפחה על מנת שיוודא שאין בעייה דחופה ואפשר לנסות בינתיים כדור ספזמלגין

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול