קולונוסקופיה בהרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/07/2013 | 14:07 | מאת: דורית חכם

עקב טראומה מילדות מתמודד שלי (סכיזופרן)מתקשה לעבור בדיקת קולונוסקופיה ומבקש לעבור את הבדיקה בהרדמה מלאה.הרופא סרב בבדיקה הקודמת והבדיקה עוררה בו טראומה וסבל רב.איך והאם ניתן לעבור את הבדיקה בהרדמה מלאה ולמי ניתן לפנות?

אין שום בעייה , בכל מרכז רפואי ניתן לעבור את הבדיקה בהרדמה מלאה . אם את מאיזור המרכז פקססי את ההפנייה למכון הגסטרו ברבין ותקבלו תור בהקדם - כל זה כמובן ב מידה ואין מחלות רקע לבביות או ריאתיות .

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול