חשד לקרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

14/07/2013 | 22:35 | מאת: אנונימית

היי, יש לי חשד לקרוהן ובשבוע האחרון משום מה הצואה הפכה להיות ההפך משלשולים יכול להיות שזה עבר הקרוהן או שזה עדיין יכול להיות ויש תקופות שהשלשולים עוברים ועוד שאלה אם לפני כחודשיים עברתי סיטי ויש לי התעבות כ- 4 מילימטר והיפרמיה לאורך כ-5 סנטימטר בדופן האיליום הסופי ברבע הימני התחתון של הבטן יכול להיות שהבצקת כלומר ההיפרמיה תעבור לבד ?

היי, יש לי חשד לקרוהן ובשבוע האחרון משום מה הצואה הפכה להיות ההפך משלשולים יכול להיות שזה עבר הקרוהן או שזה עדיין יכול להיות ויש תקופות שהשלשולים עוברים ועוד שאלה -- מחלת קרוה'ן מתאפיינת באופי גלי - תקופות של התלקחות מתחלפות עם תקופות של רגיעה (הפוגה) אם לפני כחודשיים עברתי סיטי ויש לי התעבות כ- 4 מילימטר והיפרמיה לאורך כ-5 סנטימטר בדופן האיליום הסופי ברבע הימני התחתון של הבטן יכול להיות שהבצקת כלומר ההיפרמיה תעבור לבד ? -- בחולי קרוה'ן הדלקת יכולה לחלוף גם לבד (ללא טיפול תרופתי) אך היא נוטה לחזור

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול