שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/07/2013 | 19:23 | מאת: שירה

שלום אני ממש מודאגת, יש לי תינוק בן חצי שנה, וגיליתי ששכנה ששמרה עליו כמה פעמים נשאית של הליקובקטר היא החזיקה אותו ושיחקה איתו האם הוא יכל להידבק?? אני בלחץ היא שמרה עליו 4 פעמים ... אני בלחץ נוראי!!! לי היה לפני מספר שנים חיידק זה שפגע לי בקיבה מזה 5 שנים אין לי אותו בדקו בגסטרוסקופיה , ומה הסיכוי להדבקה חוזרת?? בבקשה ענו לי תודה

הסיכוי להדבקה קיים אבל אינו כה גבוה ובטח לא מצריך מצידך מחשבה ולחץ .הסיכוי להדבקה חוזרת הוא עוד יותר נמוך

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול