כמה שאלות - תוקן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/07/2013 | 09:02 | מאת: */*

אני מזה כמה שנים סובל מעצירות. לפני שנה בערך התחילו לי קשיי נשימה שהתגברו עם הזמן להרגשת חונק.יש לי בטן מנופחת מאוד במשך כל היום. בבוקר עכשיו אני עושה על גבי שקית ואני רואה שיוצא לי צואה רכה, עד שזה הגיע למצב שבצד יש קצת מים עם צבע חום. אלו הבדיקות שעשיתי עשיתי קולנוסקופיה - תקין בדיקת מונמטרייה - לחץ הסוגר האנלי במנוחה מעט נמוך, כיווץ יזום מעט ירוד, RAIR הופק, תחושה רקטלית לבלון ירודה, בלון לא נפלט, הופק אניזמוס. הרופא שלח אותי לטיפול ביופידבק ריצפת אגן. כאבי בטן- אין לי 1)האם אני סובל ממעי רגיז (שוב, אין לי כאבי בטן), כתוצאה ממה יש לי צואה רכה? 2)האם כל הקושי נשימה שיש לי זה בגלל ריבוי גזים, ואני צריך לקחת כדורים, או שזה פשוט הצואה נאגרת בגוף ונשארת וכיוצא לי לא יוצא הכל וזה צואה מצטברת ? בתודה....:)

יש לך מעי רגיז חד משמעי וקוצר הנשימה מתאים לחרדה ולחץ . ולמה אתה מתרוקן לתוך שקית?????

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול