צואה מוגלתית ודמית וכאב בטן אמצעי מצד ימין כמו דופ

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/06/2013 | 02:44 | מאת: אישה שרוצה להיכנס להריון

שלום רב, יש לי כבר תקופה ארוכה דימום בצואה בנוסף לעיתים קרובות הצואה היא מוגלתית ומקבלת צורה של חוטים, יש לי כמה יציאות ביום שעד שאני לא מרגישה שסיימתי איני יוצאת מהשרותים . כאבי הבטן שלי הם מהצד הימני של הבטן באזור המותן לאמצע הבטן. הם מורגשים כבכים והולכים כמו דופק. לפני כחצי שנה הלכתי למיון בגלל כאבים אלו . בדפ לא הייתה דלקת ולא ראו דבר בצילום רנטגן אז שלחו אותי לגניקולוג. בבדיקה כאב לי מאוד בצד הימני בצורה שגרמה לי לצעוק מכאב, הוא אמר שלדעתו יש לי דלקת באגן ונתן לי טיפול אנטיביוטי. אני מרגישה שזה לא עזר. מה גם שהוא המליץ בכל שיעשו לי אולטרסאונד ובביהח שקלו לא לעשות כי טענו שייתכן ונמצאה הבעיה. אשמח לדעת האם לפי הפסימפטומים ניתן לדעת במה מדובר. ומה קורה אם אני רוצה להיכנס להריון ? איך זה משפיע מקווה לתשובה מהירה. תודה.

צואה מוגלתית וכאבי בטן זו סיבה טובה מאד להגיע לבירור אצל גסטרואנטרולוג - יש רשימה ארוכה של בדיקות דם , צואה ואנדוסקופיות להשלים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול