שאלה לא נעימה אני מקווה שזה המקום הנכון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/06/2013 | 18:26 | מאת: אלעד

שלום דוקטור אקדים ואומר שאני בן 28 שומר על תזונה נכונה וכושר. אני כבר 3 שנים עם ערכי כבד מעט גבוהים מהמקובל עברתי קולונסקופיה פעמיים אולטרסאונד ואין ספור בדיקות דם עדיין אין הסבר. התוצאות אגב הן: AST-36--ALP-149-ALT-55--אלבומין 4.8 בנוסף היה לי רמות מוגברות של IGA-748. ו ASCA חיובי אף מומחה לא יודע להסביר לי את פשר הממצאים האלה כבר קרוב ל4 שנים. בכל מקרה לאחרונה אני שם לב לאחר שאני בשירותים אני כמובן מקפיד על אסטתיות ומנקה היטב אבל לאחר זמן מה כחצי שעה או שעה ולפעמים פחות אני מרגיש צורך לנגב שוב ואז יש לכלוך כאילו לא ניקיתי.. ז"א אני צריך עוד פעמייים שלוש ולפעמים פעם אחת של ניגוב ורק אז הכל נקי. יש לציין שלפעמים אני עושה את צרכיי מנגב הולך להתקלח אבל זה לא מונע מבעדי אחרי זמן מסוים להרגיש שוב את הצורך להעביר ניגוב נוסף. אין לי מושג אם זה קשור לעניין הכבד ומצאתי שזה הכי קרוב שיכול להיות מבין הפורומים הכי הגיוני לשאול פה. אשמח להבין אם יש קשר ועל מה מצביעה התופעה המגעילה שעלי דברתי תודה(

לגבי ההפרעה בתפקודי הכבד - יש לבצע בירור מקיף במרפאת כבד לגבי הבעייה בניגוב יש לשלול טחורים או צניחה אגנית - יעוץ פרוקטולוג

25/06/2013 | 15:22 | מאת: אלעד

הרב אני מתלבט אם לעשות ניקור כבד... כולם רתעים מלתת לי את ההפנייה ואומרים לי שההחלטה בידי שרופא אומר לי דבר כזה אני בהחלט מבובלבל מה לדעתך? ללכת על זה?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול