שאלה לגבי בדיקת קולונוסקופיה המתקיימת היום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/06/2013 | 08:50 | מאת: נעמה

שלום, אני מתעתדת לעבור בדיקת קולונוסקופיה הערב, ואני עושה הכנה עם פיקוסלקס. לקחתי ב 03:00 בלילה מנה ראשונה, והיציאות הנוזליות הסתיימו. אקח מנה נוספת ב 13:00 בצהרים. בטופס ההכנה היה רשום שצבע היציאות צריך להיות מאד בהיר ואצלי זה אמנם נוזלי אבל כהה למדי. מה לעשות? איך אדע שאני מוכנה לבדיקה? אודה למענה מהיר, תודה

24/06/2013 | 08:52 | מאת: נעמה

חשוב לציין כי אני מקיימת את הוראות הדיאטה ומאתמול אחה"צ ניזונה מכלכלת נוזלים צלולים בלבד.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול