כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/06/2013 | 20:57 | מאת: מרינה

שלום רב, אני בת 31 כ10 חודשים אחרי ניתוח קיסרי עם תינוק שנולד במשקל גדול כ4.7 קג'. סובלת מכאבי בטן באזורים שונים ללא קשר לאוכל כהתקפים במהלך היום, הכאב אינו חד ואינו מופיע בלילה, לפני 5 חודשים עשיתי בדיקות דם והיו תקינות. גם אז הייתה תקופה של חודש כשתופעות החמירו ואז הכל עבר ועכשיו חזר שוב. בעבר עשיתי גסטרוסקופיה ואובחן גסטריטיס. אני מרגישה גם לפעמים כאבים בגב התחתון. יציאות סדירות כפעמיים ביום. אחרי לידה נבחנו טחורים פנימיים והיה דם על הנייר מספר פעמים, לאחר טיפול בטחורים נעלם. קבעתי תור לרופא, מאוד מפחדת, אודה לחוות דעתכם.

מה שאת מתארת לא נשמע מפחיד , גשי לרופא להשלים בירור ותהיי שקטה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול