כאבים לא מוסברים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/06/2013 | 16:36 | מאת: אמנון

שלום למומחים אני מטופל ברפלוקס ע"י כדורי קונטרולוקס 40ופמוטידין 40 למרות מה שנראה לי כירידה בתופעות הרפלוקס, יש לי כאבים קשים בגרון התחתון בזמן דיבור, פיהוק ובליעה, בבדיקת סיב אופטי אצל רופא א.א.ג לא נתגלה כל ממצא והוא טוען שייתכן ומקור הבעיה בוושט העליונה האם יש אפשרות שכאבים כאלו ייגרמו מדלקת או פגיעה במפגש בין הגרון לוושט? תודה אמנון

אם התופעה קיימת תחתטיפול מקסימלי נגד חומצה אז לא סביר שהבעייה היא רפלוקס חומצי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול