עודף חומציות בקיבה ללא ממצאים בבדיקת גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/06/2013 | 19:25 | מאת: נתנאלה

יש עודף חומציות בקיבה הגורמת לי כאבים עזים בבטן עליונה במרכז( קיבה) אך בבדיקת הגסטרוסקופיה היו תוצאות תקינות מה עוד זה יכול להיות? ו

20/06/2013 | 22:55 | מאת: מנסה לעזור

לא רופאה, אבל תבדקתי חיידק הליקובקטר בבדיקת נשיפה. זה נשמע כמו תסמינים של אולקוס אבל לא בהכרח מוצאים משהו. במידה וכלום לא פועל, יש תוסף תזונה שניתן להזמין מחו"ל. אני סבלתי שנתיים עד שהוא הציל אותי. קוראים לו MASTIC GUM. הוא עוזר לתסמינים האלה. בהצלחה.

05/12/2013 | 23:19 | מאת: אלמוג

היי , מאוד הייתי שמחה לדעת מהיכן רכשת את המסטיקגאם .כי בארץ לא ניתן להשיג נדמה לי . מה המינון שלקחת ולמשך כמה זמן ?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול