חשד לגידול בושט

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/06/2013 | 13:27 | מאת: הניה רונן

אבא שלי ב 98 משתעל כשאוכל ומתאר כובד כאזור עצם החזה. ctתקין. חבר קופ"ח כללית. למי לפנות? ביתו הניה רונן. נייד 0522846063

לרופא משפחה? אם החשד הוא לשאת של ושט - ניתן לנסות להדגים את הושט בצילום (בליעת בריום) - אך זה תלוי במצבו של אביך ומידת שיתוף פעולה בזמן ביצוע הצילום ללא טיפה של ציניות - מדובר באש מבוגר, ולא תארת את מצבו הכללי. אם חלילה מגלים את מה שמגלים - יעמוד בניתוח, כימיותרפיה והקרנות? אחרת זה הופך את כל הבירור המפרך (עבורו) לבירור לשם סקרנות בלבד

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול