קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/06/2013 | 22:04 | מאת: דנה

עקב דמם בודד לפני 7 חודשים בת 39 . ביצעתי היום קולונוסקופיה . המעי נבדק עד לפלקסורה הסלפנית כי הרופא טען שכאב לי וחשתי אי נוחות ואולי כדאי לעשות בביח בהרדמה יותר חזרה עם מיכשור עדין יותר . למרות שאני בבדיקה זן הייתי בהרדמה קיבלתי זריקה וקמתי בחדר התאוששות .. הרופא אמר החלק הימני שבדק תקין לגמרי . האם עליי לבצע שוב ??

כדאי לעשות בבית חולים בהרדמה מלאה -אם הרופא החליט שיש התוויה לקולונוסקופיה אזי הבדיקה הקצרה שנבדקת אין לה כל משמעות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול