השרת שיער בלייזר לחולי קרהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/06/2013 | 14:23 | מאת: עדי

שלום!יש לי מחלת קרהן אני כרגע מטופלת באימורן. אני רוצה לדעת האם אני יכולה לעשות הסרת שיער בלייזר? אמריקן לייזר וכללית אסתטיקה אמרו לי שהם לא מטפלים בחולי קרהן. הייתי בבקשה רוצה לדעת האם זה אפשרי?

<p>עדי, לא ידוע לי על בעיה כלשהי בהשרת שער בעקבות טיפול באימורן ולא ברורה לי ההערה של כללית אסטטיקה בעיניי - לא אמורה להיות כל בעיה</p>

05/06/2013 | 13:44 | מאת: עדי

תודה רבה על תשובתך!ברצוני לדעת גם לגבי תרופת יומירה? האם זה בסדר בזמן טיפולי הלייזר לקחת תרופה זו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול