דימום בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

10/01/2004 | 23:42 | מאת: שלומי

בן 40 ולמעלה משנה יש דימום ואף בוצעה בדיקת קולונסקופיה שהיתה תקינה. קיבלתי רפאסל חצי גרם וזה חלף לתקופה קצרה ואולם הדימום חזר. הרופא שואל אותי אם אני טיפוס לחוץ וזוהי הסיבה לדימום לדעתו ועתה קיבלתי שוב רפאסל 1 גרם למשך חודש .

11/01/2004 | 07:32 | מאת: ד"ר אלכס גלר

שלומי, ראפאסל ניתן רק כאשר מאובחנת דלקת כרונית של המעי - קוליטיס והטיפול הוא בד"כ כרוני מכיוון שהמחלה כרונית. לחץ לא גורם לדימום. פנה לרופא גסטרו להמשך בירור וטיפול. בברכה, דר אלכס גלר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול