הקאות חוזרות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/06/2011 | 21:38 | מאת: חני

שלום בעלי סובל מהקאות הוא ירד כ- 30 קילו בחודשים האחרונים ז"א הוא אוכל ומקיא ושוב פעם אוכל ושוב מקיא הוא אושפז 3 פעמים ב-4 החודשים האחרונים עקב ירידה באשלגן בדיקת הגסטרו תקינה וכן בדיקת ה-C.T קיבה ומוח הוא מוגדר כחולה הפוקלמיה כרוני הוא נבדק ע"י פסיכיאטר והוא לא סובל מבולמיה הטיפול שהוא מקבל זה כדורי SLOW K שכמובן הוא מקיא גם אותם מה עלינו לעשות? ולמי לפנות? תודה חני

28/06/2011 | 22:57 | מאת: ד"ר אייל גל

כנראה שמדובר בבעיה מטבולית ולא גסטרואינטסטינלית. מומלץ לפנות לרופא פנימאי מומחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול