כאבים פתאומיים בבטן וגושים קטנים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/03/2011 | 19:08 | מאת: מודאגת

שלום רב, אני בת 26 בריאה בדרך כלל, קצת שמנה (גובה 164, משקל 83) בשבועיים האחרונות אני נתקפת בכאבים חדים ופתאומיים בבטן הנמשכים מספר דקות, הכאבים ממוקדים בעיקר באזור בין הטבור והקיבה, הכאב דומה לדקירה, במיוחד מצד ימן אך לפעמים גם הכאב עמום ובכל הצדדים, אחרי הארווחה פעמים רבות מרגישה כאילו נתקע לי משהו בגרון ומרגישה כאב ראש ולחץ.. בנוסף הבחנתי כי במישוש הבטן ישנם גושים קטנים קשים מסביב הקיבה ועד לאיזור הטבור (לא יודעת אם מבנה הבטן ככה או שזה משהו חריג) וכל הזמן מרגישה גרד באזורים אלה.. באיזור הטבור הבחנתי בנוקשות והגרד מאוד מפריע ופתאומי לפני שנתיים היה גיסטריטס וחיידק וטופלתי.

09/04/2011 | 14:12 | מאת: ד"ר אייל גל

ממליץ לפנות לבדיקה של רופא המשפחה ואם יש משהו חריג לבקש הפנייה לרופא גסטרו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול