גרפסים וגזים בריח של ביצה רקובה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/10/2010 | 04:52 | מאת: אני

היי, אני בת 45 ממרכז הארץ. לפני כשנתיים וחצי התחילה אצלי תופעה מאוד לא נעימה.בערך פעם בחודש היו לי גרפסים ממש מסריחים בריח של ביצה רקובה. רופאת המשפחה נתנה לי קראון (לא זוכרת מה היא אמרה על הסיבה לכך שזה קורה)וזה שיפר את המצב לפעם ב-4-5 חודשים בערך.לפני כשבוע וחצי המצב החמיר ומאז התופעה הזאת חזרה על עצמה כ-3 פעמים והפעם זה אפילו מלווה בגזים מסריחים אף יותר.כשזה קורה אני מסתגרת בחדר ומבטלת כל פעילות אחרת אפילו הכי חשובה שיכולה להיות.כל פעם שזה קורה זה נמשך בין יום ליומיים.אני ממש מייאושת ואובדת עיצות.מאוד קשה לקבוע תור אצל גסטרו במכבי, התור הכי קרוב הוא לינואר ואני מאוד מדוכאת בגלל זה. בבקשה תעזור לי!! אני רוצה לדעת מה קורה איתי ומה אפשר לעשות כדי להפסיק את זה. וגם האם אתה יכול להמליץ לי על גסטרו פרטי שעובד עם מכבי?? אשמח לתגובה.

16/10/2010 | 23:45 | מאת: ד"ר אייל גל

הפורום אינו תחליף לרופא. לא ניתן להמליץ על רופאים במסגרת הפורום.

11/12/2010 | 07:51 | מאת: אני

הבנתי שאתה לא יכול להמליץ על רופא אך האם אתה יכול להגיד לי אם התסמינים האלה מוכרים לך וממה זה יכול לנבוע? שמעתי שזה יכול לקרות למי שיש לו את חיידק ההליקובקטר, האם זה נכון? אני ממש ממש מיואשת. בפעם האחרונה שהייתה לה התופעה הזאת זה קרה מיום שישי לפני שבוע עד יום רביעי (שבהם הייתי סגורה בבית).

11/12/2010 | 07:51 | מאת: אני

הבנתי שאתה לא יכול להמליץ על רופא אך האם אתה יכול להגיד לי אם התסמינים האלה מוכרים לך וממה זה יכול לנבוע? שמעתי שזה יכול לקרות למי שיש לו את חיידק ההליקובקטר, האם זה נכון? אני ממש ממש מיואשת. בפעם האחרונה שהייתה לה התופעה הזאת זה קרה מיום שישי לפני שבוע עד יום רביעי (שבהם הייתי סגורה בבית).

08/10/2013 | 20:27 | מאת: פציינט

באמת תגובה נפלאה, שמאוד תעזור לחולה. אפשר לחשוב שדוקטור אייל גל הוא מומחה עולמי לענייני תחת - או יותר מפורט - לכיסוי תחת, אבל שלו ולא של החולים. את שבועת הרופא אולי שכח עם הזמן והחולים הנודניקים.. לצערי יש יותר מדי רופאים כעלה כיום. יש גם צדיקים - שרואים ברפואה שליחות. ראוי שדר גל ואחרים ילמדו מהם..

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול