אנטיביוטיקה קארין

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/12/2003 | 23:15 | מאת: רווית

שלום לפרופסור יניב, לפני כשנתיים טופלתי טיפול משולש בחיידק ההליקובקטור והחיידק ניכחד. כיום ,סבלתי שוב כאבים שאינני יודעת אם מקורם בחיידק ההליקובקטור או בדלקת קיבה. שאלתי היא:האם טיפול בקארין בלבד עשוי לפתור בעיות של זיהום בקיבה שכן, בעקבות טיפול בקארין לכאבי גרון שמקורם בחיידק ההליקובקטור חלף גם הכאב בקיבה . תודה. ,

18/12/2003 | 07:38 | מאת: ד"ר אייל גל

האנטיביוטיקה קארין היא חלק מן הטיפול המשולב בחיידק ההליקובקטר. טיפול באנטיביוטיקה זו למטרה אחרת אינו מספיק כדי להשמיד את החיידק אם כי יכול לעכב זמנית את גידולו. טיפול חלקי כזה אף יכול להביא לעלייה בעמידות החיידק לאנטיביוטיקה. מומלץ לפנות לרופא ולבצע תבחין נשיפה כדי לגלות האם החיידק קיים בקיבה.

13/09/2010 | 19:28 | מאת: יהודה מלכה

פרופסור נכבד שלום! ברצוני להתייעץ עימך בנושא הטיפול בחיידק , לאחר בדיקות נמצא שאני סובל מהחיידק ואכן קבלתי מרשם תרופות לטיפול משולב של אנטיביוטיקה (מוקסיפןואומפרדקס). לא קבלתי את תרופת הקארין וזה הפתיע אותי מכוון שבכל המאמרים שקראתי הבנתי שהיא חיונית . האם עלי לרכוש אותה עצמאית או לפנות שוב לראפא מכוון שבעיית הצרבות מאד מציקה לי ואני מעוניין לטפל בזה יסודי . אני רוצה לצייןששאלתי את הראפא לגבי התרופה אך הוא לא הבין על מה אני מדבר ולא הכיר את שם התרופה ,דבר שמאד תמוה בעיני . אודה לך על תשובה בהקדם , בברכת חג שמח ושנה טובה יהודה

13/09/2010 | 19:28 | מאת: יהודה מלכה

פרופסור נכבד שלום! ברצוני להתייעץ עימך בנושא הטיפול בחיידק , לאחר בדיקות נמצא שאני סובל מהחיידק ואכן קבלתי מרשם תרופות לטיפול משולב של אנטיביוטיקה (מוקסיפןואומפרדקס). לא קבלתי את תרופת הקארין וזה הפתיע אותי מכוון שבכל המאמרים שקראתי הבנתי שהיא חיונית . האם עלי לרכוש אותה עצמאית או לפנות שוב לראפא מכוון שבעיית הצרבות מאד מציקה לי ואני מעוניין לטפל בזה יסודי . אני רוצה לצייןששאלתי את הראפא לגבי התרופה אך הוא לא הבין על מה אני מדבר ולא הכיר את שם התרופה ,דבר שמאד תמוה בעיני . אודה לך על תשובה בהקדם , בברכת חג שמח ושנה טובה יהודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול