פענוח בדיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/03/2010 | 22:30 | מאת: גבי

שלום אני בחור בן 34 לפניי 5 חודשים התחילו לי עצירויות קשות כמעט פעם בשבוע הייתי נכנס לשירותים וזה היה יבש מאוד יש לציין שאחריי שהבעיה התחילה נכנסתי לתהליך דיאטה שבסופו ירדתי כ-30 קילו בכמעט 4 חודשים אכן ירידה מהירה בכלל לא מתוכננת .לפניי כחודש פניתי לגסטרולוג והוא הפנה אותי לבדיקת קלונסקופיה .לפניי כשבוע ביצעתי את הבדיקה והוציאו לי פוליפ בגודל 6מ"מ .השאלה שלי היא האם זה מסוכן הגודל הזה?2 מה אני אמור לעשות לגביי העצירויות ?מחכה לתשובה תודה

26/03/2010 | 14:07 | מאת: גבי

אין תשובה?

31/03/2010 | 23:55 | מאת: ד"ר אייל גל

קרוב לוודאי שהפוליפ הוא ממצא מקרי ולא קשור לעצירות שלך. פוליפ בגודל כזה הוא לרב שפיר. ירידה דרסטית במשקל עלולה לגרום הפרעות בתנועתיות מערכת העיכול וחשוב להתייעץ בתזונאית בעניין זה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול