לד'ר גל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/12/2003 | 21:43 | מאת: SIMON

התחלתי לשתות חלב נאקות מפוסטר מחווה בנגב בהמלצת דוד שלי שסבל מקרהן הרבה שנים. החלב בריא פי 3 מחלב פרה ,יש בו הרבה ויטמינים "משלימים" ,הוא עוזר לי בכאבי פרקים,"מסדר" לי את היציאות ,מחזק אותי והכי חשוב מפחית לי את הכאבים בצורה משמעותית. דרך אגב דוד שלי שתה את החלב במשך חצי שנה רצוף והבריא לחלוטין ואני מכיר עוד כמה.רציתי לשאול למה לא חוקרים ומנסים את חלב הנאקות ברפואה והאם כדאי לי להמשיך לשתות אותו משום שזה עוזר לי רבות?

17/12/2003 | 22:31 | מאת: ד"ר אייל גל

כמעט כל חולה שמע על חבר או מכר שניסה תרופה או מזון מסויים ו"נרפא" באורח פלא. בין זה ועד להשלמת מחקר מדעי על תרופה המרחק רב. איני רואה נזק בשתיית חלב הנאקות כל עוד תמשיך בטיפול המומלץ ע"י רופאך.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול