נפיחות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/04/2009 | 17:42 | מאת: נני

כתבת לי בתשובתך לפני כמה ימים שעיקר הנפיחות המעי רגיש היא של הבטן ולא של המעי עצמו- אם אני מרגישה (מישוש חזק) שחלק מהמעי בחלקו הימני נפוח אני יכולה להסיק שזה לא תסמונת מעי? שאלה שניה- איזו תרופה הכי מומלצת לתסמונת המעי כרונית לפי דעתך?

11/04/2009 | 18:29 | מאת: ד"ר אייל גל

לא ניתן רק לפי מישוש להרגיש שהמעי עצמו נפוח ולכן מסקנתך אינה נכונה. לגבי תרופות יש להתאים לכל חולה את התרופה או התרופות המתאימות לסימפטומים שלו ובהתאם להשפעה שלהן באותו חולה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול