כאב בטן ממוקד מאוד ב..

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/03/2009 | 14:51 | מאת: סוזנה

בדיוק בצד שמאל מתחת לצלע התחתונה כבר חצי שנה.חצי שעה אחרי האוכל או לאחרונה גם ספוראדית. עשיתי כל הבדיקות חוץ מהצינור בפי הטבעת וגילו לי שחמת כבד ממקור לא ידוע.כבד מצולק נודולרי מוגדל וכל אינזימי הכבד מוגברים. יש לי גם גירודים ודימומים מידי פעם מפי הטבעת (פיסורה ישנה). האם מניסיונך יש קשר בין בעיית הכבד שלי לכאב הבטן שלא עובר? היית ממליץ קולונוסקופיה למרות שזו בדיקה אכזרית)? האם בדיקת קפסולה חדשה במעיים הייתה יעילה כאן? תודה רבה.

02/04/2009 | 11:32 | מאת: ד"ר אייל גל

שחמת גורמת פעמים רבות לטחול מוגדל וזה יכול להסביר כאבים בבטן השמאלית העליונה, האם הטחול באמת מוגדל? ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול