האם בבדיקת הקולונסקופיה אקבל תשובה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/03/2009 | 11:40 | מאת: מיה

אני עוברת מחר בדיקת קולונסקופיה שאני מאוד חרדה ממנה. מכל מקום אני סובלת מכאבים ואגינאלים ואנאלים תמידיים.התגלה אצל דם סמוי בצואה ולכן נשלחתי לבדיקה. האם בבדיקה יגלו את הסיבה לכאבים ומה ניתן לעשות?יש עוד תהליך לאחר הבדיקה אם יש ממצאים כלשהם? למשל פוליפים? מצפה מאוד מאוד לתשובה מהירה. תודה רבה !

28/03/2009 | 23:37 | מאת: ד"ר אייל גל

בדיקת הקולונוסקופיה יכולה לגלות את כל הממצאים הקיימים במעי הגס אך אין כל בטחון שהבעיה שלך אכן נמצאת במעי הגס.במידה ויימצאו פוליפים ניתן להסירם במקום ולשלוח לביופסיה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול