אבנים בכיס המרה וכמוסות אומגה3

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

26/03/2009 | 14:34 | מאת: רינה

- בת 57 סובלת מאבנים בכיס המרה וכאבים מצד שמאל ברום הבטן. - לפני כ-3 חודשים התחלתי לקחת כמוסת אומגה3 אחת בכל יום. - התחלתי לסבול מעצירות שהלכה והתגברה ולפני כ-שבועיים הגעתי למצב של כמעט חסימת מעיים. -הפסקתי ליטול את הכמוסות ולאט לאט היציאות הלכו והסתדרו בהדרגה. שאלתי: - האם ידוע ברפואה קשר בין אומגה 3 לעצירות או שמא זוהי תוצאה של החומר של הכמוסה (הג'ל)?

28/03/2009 | 22:34 | מאת: ד"ר אייל גל

ידוע לי יותר על בעיה של שלשול ולא על עצירות כתוצאה מהכמוסות. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול