שטיפה מעיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/03/2009 | 21:53 | מאת: רגינה

האם ישנה אינפורמציה לגבי שטיפת מעיים הידרוקולון הנוסף לשתיית הפיקוסלקס כל המטרה להגיעה נקייה לבדיקתהקולונוסקופיה

25/03/2009 | 16:04 | מאת: עידית

ההידרוקולון לא מומלץ לחולים במחלות מעי דלקתיות.לרפואה הקונבנציונלית אין התלהבות יתרה מהנושא. בכל מקרה מדובר בסדרת טיפולים ולא טפול אחד שינקה יסודי לקראת הקולונסקופיה. בררי באינטרנט.חשוב שזה יהיה מכון עם אשור לעסוק בכך.איך הטעם של הפיקוסלקס?גם אני בדרך לבדיקה הזו.

28/03/2009 | 22:14 | מאת: ד"ר אייל גל

אינני מכיר מחקר מבוקר על כך אך שטיפה עם מים של המעי יכולה לסייע בניקויים לפני הבדיקה באופן תאורטי. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול